PRAVNO OBVESTILO

PREDMET PRAVNEGA OBVESTILA (POGOJI IN PRAVILA UPORABE)

Predmet pravnega obvestila je spletna stran družbe ORVI Consultus d.o.o., www.or-vi.com. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.

Prosimo, da pred uporabo te strani preberete ta pogoje in pravila uporabe. Če se s pravili in pogoji uporabe ne strinjate in jih ne sprejemate, je uporaba spletne strani prepovedana. Če z uporabo nadaljujete, s tem izražate svoje strinjanje s pogoji in pravili uporabe.

UPORABA SPLETNE STRANI OR-VI.COM

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.or-vi.com za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

AVTORSKE PRAVICE

Vse kar se nahaja na spletni strani www.or-vi.com, kot so besedila, orodja, slike, ilustracije, avdio video posnetki, fotografije, ikone in druga gradiva so zaščitena z avtorskimi pravicami družbe ORVI Consultus d.o.o. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distribuiranje, ali prikazovanje v javnosti objavljenih vsebin ali kakorkoli uporabiti vsebine brez pisnega dovoljenja avtorja ali družbe ORVI Consultus d.o.o.

Copyright © ORVI Consultus d.o.o. Vse pravice pridržane.

OMEJITEV ODGOVORNOSTI

ORVI Consultus d.o.o. ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletne strani ORVI Consultus d.o.o. so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran www.or-vi.com uporabljate na lastno odgovornost. ORVI Consultus d.o.o. ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.

Družba ORVI Consultus d.o.o. se bo trudila zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. ORVI Consultus d.o.o. lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

ORVI Consultus d.o.o. ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

BLAGOVNE ZNAMKE & LOGOTIP

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletni strani www.or-vi.com so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke ORVI Consultus, d.o.o. ali z njo povezanih organizacij oziroma pooblaščenih sodelavcev, za objavo katerih ima ORVI Consultus d.o.o. dovoljenje njihovih lastnikov. Uporaba znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki so ORVI Consultus d.o.o. ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na spletni strani www.or-vi.com je strogo prepovedana in kazniva.

ZASEBNOST

S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko ORVI Consultus d.o.o. analizira neosebne podatke v zvezi z uporabe te spletne strani.